Tánctanfolyamok, workshopok

Heti rendszerességű tánctanfolyamainkon elsődleges szempont, hogy vidám és kötetlen hangulatú órákon adjuk át tánctudásunkat a diákoknak, legyen szó pörgős salsáról, érzéki bachatáról vagy egy laza dancehall óráról. Workshopjainkon egy bizonyos témakörben rövidebb idő alatt nagyobb mennyiségű tananyagot ölelünk fel, így ez önmagában is vagy a tanfolyami órák kiegészítéseként, még hatékonyabb módja a tánctanulásnak.

Tánctáborok, hétvégék

Nyári tánctáboraink immár 15 éve kerülnek megrendezésre a Balaton partján. Bátran mondhatjuk, hogy minden tábor életre szóló élményekkel gazdagítja táncosainkat. Ilyenkor arra a négy-öt napra mindenki kikapcsolódhat, csak a táncról, pihenésről, bulizásról szól minden és jó társaságban igazi pozitív energiafeltöltést lehet szerezni. Wellness- és táncos hétvégéinken év közben is lehetőség nyílik kicsit kiszabadulni a hétköznapokból és kellemes körülmények között tánccal kikapcsolódni és regenerálódni.

Bulik

A tánctanulás egyik legfontosabb célja, hogy a bulikban magabiztosan tudjuk használni a megszerzett tudást. Ezt kezdettől fogva nagyon fontosnak tartjuk, de tisztában vagyunk vele, hogy nagy bátorság kell hozzá, hogy kezdőként lemerészkedjünk egy salsa buliba. Ezért saját rendezésű bulijainkon adjuk meg rá a lehetőséget. Saját tánctermünkben, a Tánctemplomban, minden vasárnap délután 18.00-22.00 óra között kerül megrendezésre a CHUPITOS nevű party, ahol igazi buli hangulatban, de biztonságot adó hazai környezetben vághat bele mindenki a táncos bulizásba.

Chiliness

Tánciskolánkban egyik legfontosabb irányelvünk, hogy, aki hozzánk jár, a Chili Salsa Közösség része legyen. Itt nem csak be X-eljük a bérleted, leadjuk az órát és elköszönünk, hanem szeretnénk, hogy mindenki baráti társaságként tekintsen a többi táncosra. Ehhez sokféle táncfüggetlen közösségépítő programot szervezünk, kirándulásokat, biciklitúrákat, retro partykat, közös fagyizást vagy bográcsozást. Ezeket a kötetlen programokat és közösséghez tartozás érzését nevezzük Chiliness-nek.

TOP