Urbán Tamás és Répás Szilvia

Társastánc tanárok

2012 októbere óta táncolunk együtt. Hirtelen ötlettől vezérelve álltunk össze és 2 hét gyakorlás után már el is indultunk első versenyünkön. Sikerült többször is döntőt táncolnunk a magyar és országos bajnokságon, ranglista versenyeken. Kétszeres magyar válogatott kerettagként 2014-ben standard táncokból Magyarország legeredményesebb párosa voltunk nemzetközi szinten. 2017-ben közös Budapest Bajnoki címet szereztünk.

Tánckarrierünk építése mellett célunk, hogy minél több emberrel megszerettessük a táncot és népszerű, elismert műfajjá segítsük Magyarországon is a társastáncot.

Táncóráinkon igyekszünk minél széleskörűbb betekintést nyerni a klasszikus társastáncokba, a tüzes tangótól a játékos chachachán és pörgős rockyn át az elegáns keringőig.

Oktatott táncok: chachacha, rumba, rocky, samba, keringő, tangó, foxtrott, quickstep, charlston, twist, mambo, jive, paso doble

Tomi

  • Tomit 9 éves korában szülei iratták be tánciskolába, melyet egy a mostanihoz hasonló táncfellépés inspirált.
  • Tomi előző partnereivel 10 Budapest Bajnoki címet nyert, volt ifjúsági magyar bajnoki dobogós, és többször is válogatott kerettag

Szilvi

  • 4 éves kora óta táncol
  • Először a klasszikus balettal ismerkedett meg, melyet később a jazz balett, majd a modern tánc követett.
  • Korábbi partnereivel Budapest Bajnoki címet nyert.
TOP